Header
BMW verzekeren
25 jaar ervaring met verzekeringen
Wij leveren maatwerk voor iedere klant
24/7 support

BMW verzekeren

Je hebt net die glanzende nieuwe BMW gekocht - een symbool van luxe, stijl en Duitse techniek op zijn best. Maar voordat je de weg op gaat, is er één cruciale stap die je niet over het hoofd mag zien: de verzekering. Bij het verzekeren van je BMW draait het niet alleen om wettelijke verplichtingen, maar ook om het beschermen van je investering en het waarborgen van gemoedsrust tijdens elke rit.

Bij onze exclusieve verzekeringen begrijpen we de unieke behoeften van BMW-eigenaren. Daarom bieden we een nieuwwaarde- en aanschafwaarderegeling tot € 200.000 cataloguswaarde, standaard geldig voor 3 jaar. En voor extra gemoedsrust kun je deze regeling uitbreiden naar 5 jaar. Want wanneer je met je BMW de weg op gaat, wil je er zeker van zijn dat je gedekt bent tegen alle eventualiteiten.

Of je nu kiest voor de compacte en dynamische 1 Serie, de elegante en sportieve 3 Serie, of de luxueuze en krachtige 7 Serie, wij hebben de expertise om je BMW te verzekeren. En voor degenen die de voorkeur geven aan de veelzijdigheid van een Sports Activity Vehicle (SAV), kunnen wij ook modellen zoals de X1, X3 en X5 verzekeren. Zelfs voor de meest exclusieve en high-performance modellen, zoals de i8, M2, M3, M4 en M5, bieden wij speciale dekking op maat.

Het verzekeren van je BMW bij ons betekent niet alleen uitgebreide dekking, maar ook toegang tot hoogwaardige service en ondersteuning. Onze experts staan klaar om je te adviseren bij het kiezen van de juiste dekking en om je te helpen bij eventuele vragen of claims. Want bij een auto als een BMW zijn compromissen geen optie.

Dus, voordat je de sleutels omdraait en de weg op gaat met je nieuwe BMW, zorg ervoor dat je de juiste verzekering hebt om je te beschermen tegen onvoorziene omstandigheden.

BMW verzekeren