Header
25 jaar ervaring met verzekeringen
Wij leveren maatwerk voor iedere klant
24/7 support

Boot verzekering

U bent de trotse eigenaar van een boot, sloep of jacht en waant zich al een schipper op het water. Het is van belang uw eigendom wel goed te verzekeren met een bootverzekering van Exclusieve verzekeringen. Een belangrijke verzekering is natuurlijk aansprakelijkheid, schade of diefstal aan je boot.

Afhankelijk van het aantal PK, lengte van de boot, nieuwwaarde of aanschafwaarde en het vaargebied wordt een premie bepaald. Wij werken met verschillende verzekeraars om uw boot te verzekeren. Wij verzekeren bijna alle boten zoals : Motorboot, Zeilboot, Speedboot, Sloep, Catamaran en Rond- en platbodem.

In Nederlands is een bootverzekering niet verplicht. U moet ervan bewust zijn dat een grote schade zo gemaakt is op het water. Een goede bootverzekering is dus van belang om uw bezit en schade aan andere te verzekeren. De premie van een bootverzekering is redelijk gunstig.

Ervaring

Ons team van experts helpt u graag verder!

Wij bieden u altijd de beste verzekeringen tegen de scherpste premies.

U bent de trotste bezitter van een sportwagen, prachtige vrijstaande woning of een nieuwe boot. Wij zijn marktleider in unieke objecten goed te verzekeren tegen de scherpste premies en goede voorwaarde. Waar de meeste partijen stoppen als een auto boven de € 80.000 euro komt of een woning duurder is dan € 750.000 gaan wij tot uiterste voor onze klanten om de juiste verzekering te regelen. U krijgt altijd een persoonlijke adviseur toegewezen voor al uw vragen of schades.

Hulp nodig?