Header
25 jaar ervaring met verzekeringen
Wij leveren maatwerk voor iedere klant
24/7 support

Speedboot verzekering

Wil je met een gerust hart het water op? Met de Speedboot van exclusieve verzekering ben je goed verzekerd. Kies de dekking die bij je past. In Nederland hebben veel mensen een speedboot eenvoudig varen op de binnenwateren. Daar gebeuren ook de meeste ongelukken, omdat het op een zomerse dag vol ligt met dagjes mensen die niet elke dag varen. Veel mensen met een speedboot veroorzaken een ongeluk met jetskiën.

Varen:
Met de app van KNMR stippel je veilige vaartochten uit en vind je de actuele weerssituatie.

Download de gratis KNRM Helpt app in de App Store of met Google Play.
Download de app in de App Store
Download de app in Google Play

Offerte aanvragen
Banner

Daarom verzekeren

  • Een aantrekkelijke premie
  • Een uitgebreide nieuwwaarderegeling van drie jaar, uit te breiden naar vijf jaar
  • Geen schadevrije Jaren, maar kijken naar rijervaring
  • Bestuurder heeft geen schuld- en/of diefstalschaden gedurende 5 jaar
  • Voor recreatief/particulier/zakelijk gebruik.
  • We zijn onafhankelijk
  • Specialist in Sportauto’s
  • Keuze uit schadeherstellers
  • Snelle acceptatie

Waarom uw Speedboot verzekeren?

In elk geval in Nederland kennen we geen verplichte bootverzekering, maar toch raden wij het u sterk aan om een jachtverzekering af te sluiten voor uw boot. U heeft immers net een grote aankoop gedaan en hoeveel ervaring of geluk u ook heeft op dit gebied, een ongeluk zit altijd in een klein hoekje. Al verzekert u uw Sloep enkel WA, dat is alsnog beter dan niets. Verzeker uw speedboot en minimaliseer de kans op onverwachte hoge kosten!

“Nieuwe Porsche 911 Cabrio gekocht van 1 jaar oud. Online aanvragen lukt niet moest apart beoordeeld worden. Via exclusieve-verzekeringen.nl binnen 2 uur alles geregeld. Andre heeft mij erg goed geholpen”

- Sam Visser

“Mijn trots verzekerd een Lamborghini Urus via Exclusieve verzekeringen erg tevreden over de afhandeling en advies over beveiliging van de auto.”

- Mart Bakker

“Via de makelaar doorverwezen naar exclusieve verzekeringen hebben een huis van meer dan € 2.500.000 gekocht kregen we moeilijk verzekerd. Binnen 48 uur geregeld bij Mitchell. Geweldige service ”

- Vincent Shamor
European Insurance
ASR
Risk
Voogd & Voogd
Turien
Ervaring

Ons team van experts helpt u graag verder!

Wij bieden u altijd de beste verzekeringen tegen de scherpste premies.

U bent de trotste bezitter van een sportwagen, prachtige vrijstaande woning of een nieuwe boot. Wij zijn marktleider in unieke objecten goed te verzekeren tegen de scherpste premies en goede voorwaarde. Waar de meeste partijen stoppen als een auto boven de € 80.000 euro komt of een woning duurder is dan € 750.000 gaan wij tot uiterste voor onze klanten om de juiste verzekering te regelen. U krijgt altijd een persoonlijke adviseur toegewezen voor al uw vragen of schades.

Hulp nodig?

Offerte aanvragen