Header
25 jaar ervaring met verzekeringen
Wij leveren maatwerk voor iedere klant
24/7 support

Villa verzekering

Als je een vrijstaande woning/villa hebt of koopt, wil je die woning natuurlijk goed verzekeren tegen bijvoorbeeld waterschade, stormschade, brandschade, inbraakschade en vandalisme.

Een opstalverzekering voor ene villa is natuurlijk een stuk duurder dan een klein appartement. De herbouwaarde is van groot belang. Wat kost om een vrijstaande woning weer volledig op te bouwen dit is wat anders dan de vrije marktwaarde van een villa. In een taxatie vind je vaak de herbouwaarde of via herbouwaarde meter. Je hebt in een vrijstaand huis natuurlijk geen directe buren. Daarom heb je misschien wel een tuin om je hele huis. De beplanting en schuttingen zijn meestal meeverzekerd bij de opstalverzekering.

Offerte aanvragen
Banner

Daarom verzekeren

  • Een aantrekkelijke premie
  • Een uitgebreide nieuwwaarderegeling van drie jaar, uit te breiden naar vijf jaar
  • Geen schadevrije Jaren, maar kijken naar rijervaring
  • Bestuurder heeft geen schuld- en/of diefstalschaden gedurende 5 jaar
  • Voor recreatief/particulier/zakelijk gebruik.
  • We zijn onafhankelijk
  • Specialist in Sportauto’s
  • Keuze uit schadeherstellers
  • Snelle acceptatie

De villa verzekering verzekert niet alleen de woning, maar ook uw tuin en bijgebouwen zoals een berging, garage, tuinhuis, jacuzzi en zwembad. Brand, storm en waterschade zijn standaard meeverzekerd. 

Vakantiehuisverzekering

Op vakantie wilt u geen stress of zorgen. Dat is immers het hele idee. Daarom is schade aan uw vakantiehuis of vakantiewoning dubbel vervelend. Exclusieve verzekeringen biedt verzekeringen voor uw Villa in binnen de EU tegen stormschade, waterschade, inbraakschade of brandschade

 

“Nieuwe Porsche 911 Cabrio gekocht van 1 jaar oud. Online aanvragen lukt niet moest apart beoordeeld worden. Via exclusieve-verzekeringen.nl binnen 2 uur alles geregeld. Andre heeft mij erg goed geholpen”

- Sam Visser

“Mijn trots verzekerd een Lamborghini Urus via Exclusieve verzekeringen erg tevreden over de afhandeling en advies over beveiliging van de auto.”

- Mart Bakker

“Via de makelaar doorverwezen naar exclusieve verzekeringen hebben een huis van meer dan € 2.500.000 gekocht kregen we moeilijk verzekerd. Binnen 48 uur geregeld bij Mitchell. Geweldige service ”

- Vincent Shamor
European Insurance
ASR
Risk
Voogd & Voogd
Turien
Ervaring

Ons team van experts helpt u graag verder!

Wij bieden u altijd de beste verzekeringen tegen de scherpste premies.

U bent de trotste bezitter van een sportwagen, prachtige vrijstaande woning of een nieuwe boot. Wij zijn marktleider in unieke objecten goed te verzekeren tegen de scherpste premies en goede voorwaarde. Waar de meeste partijen stoppen als een auto boven de € 80.000 euro komt of een woning duurder is dan € 750.000 gaan wij tot uiterste voor onze klanten om de juiste verzekering te regelen. U krijgt altijd een persoonlijke adviseur toegewezen voor al uw vragen of schades.

Hulp nodig?

Offerte aanvragen