Header
Hoe kan ik mijn Oldtimer verzekeren?
25 jaar ervaring met verzekeringen
Wij leveren maatwerk voor iedere klant
24/7 support

Hoe kan ik mijn Oldtimer verzekeren?

Als trotse eigenaar van een klassieke oldtimer, zoals een Jaguar MK2, MG B 1.8 Sportwagen, Ferrari Testarossa, of Porsche 911, ben je waarschijnlijk op zoek naar een betrouwbare autoverzekering die past bij de unieke behoeften van jouw waardevolle bezit. Een goede verzekering voor je oldtimer is van cruciaal belang om je gemoedsrust te bieden terwijl je geniet van de rit.

Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in exclusieve autoverzekeringen en staan wij klaar om je te helpen. Met onze uitgebreide dekking en expertise in het verzekeren van klassieke voertuigen, kun je met een gerust hart de weg op.

Een van de belangrijkste aspecten van een oldtimerverzekering is de aanschafwaarderegeling. Bij ons bieden we een aanschafwaarderegeling tot € 200.000 cataloguswaarde standaard voor een periode van 3 jaar. Maar daar stopt het niet; je hebt ook de mogelijkheid om deze regeling uit te breiden naar 5 jaar. Dit geeft je een extra veilig gevoel, wetende dat je investering goed beschermd is, zelfs op lange termijn.

Het is belangrijk om te vermelden dat we een breed scala aan oldtimers verzekeren. Van de Bentley Mark VI tot de klassieke Triumph Stag, en van de Ferrari 308 GTB tot de charmante Alfa Romeo Spider 1300. Ook als je trotse eigenaar bent van een Austin Healey Sprite, Ford USA Mustang 289, Mercedes Benz 190 SL, of BMW 3.2 V8 502, kun je bij ons terecht voor een passende verzekering.

Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste dekking voor jouw oldtimer. Of je nu op zoek bent naar een basisdekking of een uitgebreid pakket met aanvullende opties, we hebben verschillende opties beschikbaar om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Naast dekking voor schade en diefstal, bieden we ook aanvullende voordelen, zoals pechhulp en vervangend vervoer, om ervoor te zorgen dat je altijd zorgeloos kunt genieten van je rit, waar je ook naartoe gaat.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare verzekering voor je oldtimer, zoek dan niet verder. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een offerte aan voor jouw waardevolle bezit. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat je oldtimer altijd goed beschermd is, zodat je met volle teugen kunt genieten van het rijden in stijl.

Hoe kan ik mijn Oldtimer verzekeren?